Not known Factual Statements About درمان بیماری پیسی
Not known Factual Statements About درمان بیماری پیسی
Blog Article
اگرچه ما به طور قطع نمی دانیم که چه چیزی باعث اختلالات خود ایمنی می شود، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: آیا ژن های شما می توانند احتمال ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را برای شما افزایش دهند؟پاسخ کوتاه … بله، اما …
نشانه های قند خون پایین می توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند:
خسته شدم دکترهای زیادی با تخصص های مختلف رفتم ولی نتیجه ای نگرفتم.
اگر درباره این مقاله اطلاعات مفید یا تجربه ای دارید در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
بروز علائم دیابت نوع ۲ ممکن است چند سال طول بکشد. برخی از افراد متوجه هیچ یک از علائم آن نمیشوند.. اگرچه کودکان و نوجوانان بیشتر و بیشتر به آن مبتلا میشوند اما دیابت نوع ۲ معمولاً در بزرگسالی شروع میشود.
این گیاه حاوی فلانوئید، اینولین، انواع ویتامین و مواد معدنی است.
گودرزی گفت: ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ در ۱:۵۸ ق٫ظ با سلام . ممنون میشم برای افت فشار خون و کمبود آهن شدید و بیحسی بدن دکتری به من معرفی کنید که درد منو تشخیص دهد.
دانشمندان به طور قطع نمیدانند چه چیزی باعث این بیماریها میشود، اما شواهدی وجود دارد که نشان میدهد در افرادی که تغییرات ژنتیکی خاصی دارند، بیماری های خودایمنی ممکن است به علت ترکیبی از موارد زیر ایجاد شود:
تزریق انسولین، رایجترین درمان دیابت نوع ۱ است. افراد میتوانند این تزریقات را به راحتی و در خانه خود انجام دهند. انواع مختلفی از تزریق انسولین برای درمان بیماری خود ایمنی و درمان قطعی قند خون وجود دارد.
برخی عوامل وجود دارند که به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با پاتوژنها کمک میکنند یکی از مهمترین آنها آنتیبیوتیکها هستند. آنتیبیوتیکها میتوانند برای کمک به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با عفونتها توسط باکتریها استفاده شوند.
تیروئید پرکار / پرکاری تیروئید: علائم، خطرات، درمان در طب سنتی و درمان خانگی
دکترتو یک وبسایت سلامتمحور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کردهاست. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبتدهی پزشکان، سعی میکنیم با تولید مقالههای علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.
به عنوان مثال، زنان بیشتر از مردان به بیماری خودایمنی مبتلا می شوند. برخی از اختلالات نیز در قومیت های خاصی شایع تر است، مانند ام اس در زنان سفید پوست اروپای شمالی و لوپوس در زنان سیاه پوست، اسپانیایی تبار و آسیایی.
اختلالات عصبی و عصبی-عضلانی، که بر نحوه ارتباط اعصاب شما با عضلات تأثیر می گذارد